Massage Hvidovre

Kort beskrivelse

Massage i Hvidovre:

Hvorfor er massage godt?

Du og din krop skal følges resten af livet, og derfor er det vigtigt at passe godt på den, så den ikke kun fremstår sund, men også trives fysiologisk.

I en stresset og hektisk hverdag kan der hurtigt opstå muskelspændinger, som kan være svære at slippe.

Ved massage løsner musklerne sig langsomt, og blodcirkulationen omkring muskelfibrene øges. Således fjernes ophobede affaldsstoffer, mens musklerne tilføres ilt og næringsstoffer.

Samtidig får din krop endelig ro til at slappe af og ånde ud – når dit blodtryk sænkes, stoppes udskillelsen af stresshormonet kortisol, og massage kan derfor også være en god genvej til at slippe af med hjertebanken og bekymringer.

Vores massagebehandlinger i Hvidovre tager udgangspunkt i dig, din krop og dine personlige behov, og bliver skræddersyet af vores dygtige behandlere, med lige præcis de produkter der passer til dig.

forskellige typer af massage i Hvidovre

Helkrops Massage

AROMATERAPI MASSAGE

Behagelig men effektiv kropsmassage baseret på et langt, roligt og afstressende tag med varme, organiske aromaterapeutiske olier, udvalgt efter kundens behov og ønske.

DYB VÆVSMASSAGE

Dybdegående kropsmassage med fokus på at forløse kroppens dybtliggende myoser og spændinger. Der anvendes varme, økologiske aromaterapeutiske olier, udvalgt efter behov og ønske.

HOTSTONE MASSAGE

Hot stone er en massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene spreder sig langsomt til hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og slipper alle spændinger.

Lavastenen opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger ned i dybet og udløser spændinger. Smør samtidig kroppen med olie og masser med omkring 50 grader varm lavasten. De dybe massagestrøg, kombineret med de varme sten, giver en skøn, afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler.

BAMBUS MASSAGE

Bambusmassage - en skøn symfoni af massage, der går i dybden, med et strejf af wellness fra de opvarmede bambusstave, som bruges til at massere med.

Wellness Massage

Massage Priser

HELKROPS MASSAGE - 1 TIME

Aromaterapi massage

510 kr

Dyb vævsmassage

595 kr

Hot stone massage

550 kr

Bambus massage

550 kr

MASSAGE - 15 MINUTTER

Nakke og skulder massage

250 kr

Hovedmassage

200 kr

Massage garanti

Min garanti til dig

Du vil få din egen skræddersyede massageolie blandet lige foran dig i henhold til dit humør, smag og præferencer. Efter massagen, når du går ud af salonen, vil du være fuldstændig afslappet, afstresset, energisk, i rolig og fattet tankegang. Du vil altid elske at komme tilbage her og forkæle dig selv med massage.

massage københavn hot stone

Hvorfor er massage godt?

Massage er på mange måder utroligt positivt, både fysisk og psykisk kan det virkeligt gøre meget. 

Rent fysiologisk virker massagen ved at man løsner spændinger og ømhed, som vil frigive de ophobede affaldstoffer, og får gang i blodcirkulationen i væv som i en periode har været nedsat perfunderet.  

Dette vil øge ilt tilførslen til cellerne i området, samt fjerne affaldstoffer mere effektivt. Det giver ofte en følelse at at man kan bevæge sig mere frit, og uden smerter og ømhed. 

Psykisk er det afstressende at ligge og slappe fuldstændigt af i rolige omgivelser, mens du kan mærke hvordan der tages hånd om din ømhed og smerter, det vil give dig en fulstændigt fornyet energi følelse som man kan leve højt på længe efter. 

Hvorfor massage?

De profesionelle sportsudøvere bruger massage, men det er ikke kun forbeholdt elite sportsfolk, alle og enhver har gavnlige effekter af en afslappende dybdegående massage. Uanset om du bare trænger til en afslappende oplevelse, eller om du har konkret ømhed i lænden, skulder, nakke eller ryg vil du mærke hvorfor man skal huske at få en massage en gang i mellem, så snart du er i gang bliver du med det samme fyldt med god energi og velvære i kroppen. 

Hvorfor bliver huden rød ved massage?

En ordenligt dybdegående massage, er noget der sætter gang i blod cirkulationen i området der masseres. Du kan derfor opleve at være rød eller rødlig i områderne der er masseret efterfølgende, dette er helt normalt, og forsvinder normalt inden for kort tid.  Udover den øgede blodtilførsel kan man også blive rødlig grundet den øgede varme i området som skabes ved den dybdegående massage. 

Hvorfor er massage afslappende?

Massage kan hvis det udføres korrekt i de rigtige omgivelser give den vildeste følelse af afslapning og afstressning. 
Der er delte meninger om hvorfor det er så afslappende at blive masseret. For nogle handler det bare om at hive 1 time ud af kalenderen hvor man ikke kigger på notifikationer, kalender og Teams møder, og de personer vil allerede mærke hvordan skuldrende sænkes i det øjeblik de træder ind af døren og har indstillet sig mentalt på at den næste time skal gå med komplet afslapning. 

De fleste føler dog det afslappende hænger sammen med at der bliver løsnet godt og grundigt op i ellers spændte og ømme muskler, uanset hvilken type massage du søger, finder vi den behandling som bedst kan hjælpe dig. 


Hvilken massage er bedst?

Den massage der er bedst er den som passer aktuelt til præcis det du har brug for.

Her hos serenity tilbyder vi: 

  • Dybdegående vævsmassage
  • Hot Stone massage
  • Bambus massage
  • Aromaterapi massage

Jeg lover dig at du vil være fuldstændigt afslappet, med sænkede skuldre, og et lettet sind når du træder ud af døren, klar til igen at forholde dig til alle de udfordringer du står overfor i din hverdag. 

Kunder sagde

Kommentarer og anmeldelser

Jeg har igår været inde hos søde Reetika og fået lavet lashlift & brows laminering. Jeg er ovenud lykkelig …

Karolina Maria Olczak Læs mere »

Karolina Maria Olczak
-

Jeg har fået en meget behagelig og luksuriøs ansigtsbehandling fra Reetika. Hun gør alt, hvad hun kan, for at …

Gabriela Peralta Schurmann Læs mere »

Gabriela Peralta Schurmann
-

Havde min første aftale her og elskede hver eneste del af min oplevelse med Reetika. Hun gjorde et godt …

Sharmila Andy Læs mere »

Sharmila Andy
-

Jeg har altid haft den absolut bedste oplevelse hver gang jeg gik ind! Kosmetologen er mere end fantastisk! Jeg …

Hiba H Læs mere »

Hiba H
-

Elsker dette sted! Jeg kommer altid her for at få lavet mine negle og øjenbryn. En gang om måneden …

Iustina Lambru Læs mere »

Iustina Lambru
-

Ritika har et fantastisk og hyggeligt salonsted med en bred vifte af produkter af høj kvalitet og skønne mærker. …

Nicole Fung Læs mere »

Nicole Fung
-

Jeg har brugt Reetikas behandlinger siden sommeren 2021, og jeg vælger hende kun til mine øjenbrynstrådning. Jeg var helt overrasket …

Irina Dicusara Læs mere »

Irina Dicusara
-

Helt fantastiske vokstjenester! Det bedste jeg har fået…..og jeg har fået lavet mange. Også en rigtig pæn og ren øjenbrynstrådning. …

Jeanne Yasko Læs mere »

Jeanne Yasko
-

Tusind tak for det fantastiske arbejde du gør på dine kunder! Jeg elsker mine øjenbryn, hver gang jeg får …

Sunshine Tiempo-Kroer Læs mere »

Sunshine Tiempo-Kroer
-
Indkøbskurv