Ansigtsbehandling København

Når du vælger at få lavet ansigtsbehandling hos Serenity i København er det vigtigt at du ved at vi er specialister og tilbyder behandlinger til alle hudtyper og hud tilstande. Vi behandler med de anerkendte og resultatorienterede mærker som Nimue Skin Technology, Mesoskinline, Sanzi Beauty, Exuviance og Shahnaz Husain, som tilbyder hudpleje med de nyeste innovative teknologier.

Om

Ansigtsbehandling Hvidovre

Ansigtsbehandlingen vil typisk tage omkring 30 minutter-1,5 time. Under hele behandlingen vil du ligge på ryggen på en briks afslappet og med lukkede øjne. Det er ikke unormalt Oftest at mine klienter falde i søvn under behandlingen, da det er en meget afslappende oplevelse. Når du træder ind af vores dør, er det dig der er i centrum, og det er vigtigt at du går ud herfra med fornyet energi, afslappet og tilpas. 

Behandlinger i København

Ansigtsbehandlinger Priser

*Klassisk - 60 min

749 kr

Resultatorienteret og afslappende behandling tilpasset hudtype. Afrensning, analyse, enzympeeling med damp, ansigtsmassage, maske og efterplejeprodukter.

Dyb rensning - 45 min

599 kr

Behandlingen, der fokuserer på problematisk hud. Denne behandling omfatter ikke kemisk/frugtsyrepeeling eller massage og er derfor rigtig god til hud med akneudbrud. Anbefales til teenagere og voksne med uren hud. Dybrensning, enzympeeling med damp, maske og efterplejeprodukter.

*Dyb rensning - 75 min

899 kr

Behandlingen er tilpasset hudtype. Afrensning, hudanalyse, enzympeeling med damp, dybderens, maske, ansigtsmassage og løft fra gua shua roll og efterplejeprodukter.

*Signatur - 75 min

859 kr

Effektiv men skånsom frugtsyrebehandling. Afrensning, hudanalyse, enzympeeling med damp, frugtsyre, LED lysterapi, speciel maske og efterplejeprodukter.

Signature SRC Peel- 30 min

569 kr

Frokost Peel til stærk hud. SRC anbefales som et forløb på 6-12 behandlinger og efter minimum 1 SRC-behandling. Udrensning, tetra enzym med damp, SRC peeling og efterplejeprodukter.

Signature SRC Peel- 45 min

749 kr

KOMPLET VERSION Skin Resurfacing behandling. Denne SRC-behandling anbefales efter minimum 1-2 SRC-behandlinger. Udrensning, tetra enzym med damp, SRC peeling, specialmaske og efterplejeprodukter.

Signature SRC Peel- 75 min

859 kr

Hudforyngende behandling. SRC anbefales som et forløb på 6-12 behandlinger. Udrensning, tetra enzym med damp, SRC peeling, specialmaske og efterplejeprodukter.

Thermal detox peeling - 30 min.

499 kr

HURTIG FROKOSTBEHANDLING: 4-i-1 behandling med aktivt kul, der renser, afgifter, ilter og eksfolierer huden. Udrensning, hudanalyse, aktivt detox-kompleks og plejeprodukter.

Aktiv Rejuvenation- 60 min

779 kr

Frugtsyrebehandling med 15% Bio-Active Complex. En celleregenerering, opstrammende behandling for at reducere porer, fine linjer, forbedre elasticiteten og forbedre hudens struktur.

Avanceret Rejuvenation- 60 min

779 kr

Frugtsyrebehandling med 35% Glykolsyrebehandling. En eksfolierende og kontrolleret peelingbehandling til fjernelse af døde hudceller, udglatning af hudtonen, forbedre hudstruktur og smuk glød.

Microneedling med TDS & Super Fluids - 45/60 min

849 / 1299 kr

Bedste anti-age behandling for at øge elasticiteten og kollagen i huden , udført med 1 mm lange nåle. Vi anbefaler et forløb på 6 behandlinger med ca. 4 ugers intervaller, for bedre resultater. For første behandling koster det 995 kr ektra til microneedling ruller som kan bruges til næste 6 behandlinger

dermaOxy Oxygen behandling - 30/45/60 min

699 / 750 / 955 kr

Bedste anti-age behandling for at øge elasticiteten og kollagen i huden uden needler - Stimulerer produktionen af kollagen - Nærer elastinfibre og øger hudens elasticitet - De aktive ingredienser transporteres vha. ren ilt ned i dermis - Opretholder og genopbygger hudens fugtbalance, ved tilførsel af hyaluron - Synligt resultat 20 min efter behandlingen.

dermaOxy Oxygen + diamanthudslibning - 60 min

875 / 1175 kr

Bedste anti-age behandling for at øge elasticiteten og kollagen i huden uden needler - Ved en MicrodermaBrasion Diamant peeling behandling fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Derudover mindsker behandlingen rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.

Øjenbehandling

325 kr

Book alene eller sammen med din ansigtsbehandling. En foryngende, opstrammende og drænende øjenbehandling.

Hånd- og armbehandling

429 / 549 kr

Book alene eller sammen med din ansigtsbehandling. Eksklusiv opstrammende og foryngende behandling af hænder og arme.15 % AHA frugtsyrepeeling, afslappende muskelmassage og lysnende anti-aging håndcreme. Prisen varierer alt efter om denne behandling kombineres med anden ansigtsbehandling eller ej.

Teenage ansigtsbehandling - 30 min

395 kr

Dobbelt rensning, hudanalyse, enzympeeling med damp. Vælg to ting: dybderens, ansigtsmassage, maske, efterplejeprodukter.

ansigtbehandling i københavn kvinde

Ansigtsbehandlinger KBH

Som behandler i København har vi årelang erfaring i at give ansigtsbehandling som er afrensende, plejende, forbedrer din hudstruktur og giver dig en smuk glød. Der er mange forskellige ansigtsbehandlinger at vælge i mellem, og endnu flere steder at gå hen i København hvor du kan få disse skønne behandlinger udført. 

Hvis du søger ansigtsbehandling København som en gave til en veninde, kollega, måske som en del af en afslappende oplevelse f.eks i forbindelse med en rigtig forkælelses polterabend, eller som et gavekort må du endeligt kontakte os så vi kan finde en god løsning på pleje og afslapning sammen. 

Ansigtsbehandlinger Hvidovre

En skøn og velplejet hud er for alle. Jeg har kunder fra hele københavn men naturligvis også vestegenen og Hvidovre hvor min klinik er placeret.

Jeg gør mit ypperste for at være din foretrukne behandler når dit ansigt skal plejes, jeg er opdateret med nyeste kurser og har årelang erfaring inden for ansigtsbehandling og kan tilbyde de mest fantastiske behandlinger til dig her i Hvidovre. 


wellness olier og sten ansigtsbehandling københavn
Kunder sagde

Kommentarer og anmeldelser

Jeg har igår været inde hos søde Reetika og fået lavet lashlift & brows laminering. Jeg er ovenud lykkelig …

Karolina Maria Olczak Læs mere »

Karolina Maria Olczak
-

Jeg har fået en meget behagelig og luksuriøs ansigtsbehandling fra Reetika. Hun gør alt, hvad hun kan, for at …

Gabriela Peralta Schurmann Læs mere »

Gabriela Peralta Schurmann
-

Havde min første aftale her og elskede hver eneste del af min oplevelse med Reetika. Hun gjorde et godt …

Sharmila Andy Læs mere »

Sharmila Andy
-

Jeg har altid haft den absolut bedste oplevelse hver gang jeg gik ind! Kosmetologen er mere end fantastisk! Jeg …

Hiba H Læs mere »

Hiba H
-

Elsker dette sted! Jeg kommer altid her for at få lavet mine negle og øjenbryn. En gang om måneden …

Iustina Lambru Læs mere »

Iustina Lambru
-

Ritika har et fantastisk og hyggeligt salonsted med en bred vifte af produkter af høj kvalitet og skønne mærker. …

Nicole Fung Læs mere »

Nicole Fung
-

Jeg har brugt Reetikas behandlinger siden sommeren 2021, og jeg vælger hende kun til mine øjenbrynstrådning. Jeg var helt overrasket …

Irina Dicusara Læs mere »

Irina Dicusara
-

Helt fantastiske vokstjenester! Det bedste jeg har fået…..og jeg har fået lavet mange. Også en rigtig pæn og ren øjenbrynstrådning. …

Jeanne Yasko Læs mere »

Jeanne Yasko
-

Tusind tak for det fantastiske arbejde du gør på dine kunder! Jeg elsker mine øjenbryn, hver gang jeg får …

Sunshine Tiempo-Kroer Læs mere »

Sunshine Tiempo-Kroer
-
Indkøbskurv