Lash Lift København

Med lash lift  slipper du for gentagen brug af vippebukker som kan beskadige og knække dine naturlige vipper. Vi anbefaler lash lift som er skånsomt, og et smukt resultat. Med denne metode laver jeg et smukt permanent løft af dine egne vipper, som normalt holder i op til 6-8 uger.

Om

Lash Lift Behandling

Efter et lash lift vil du tydeligt kunne se alle dine vipper, og samtidig slipper du for besværet og risikoen for at bøje dine vipper hver dag.

En lash lift-behandling i København tager cirka 45 minutter, og du vil ligge på ryggen på en briks med lukkede øjne. Resultatet bliver et smukt løft og intens farve på dine vipper. Det anbefales, at du holder dig fra vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen. Da øjenmakeup kan påvirke resultatet, så kom venligst helt uden.

lash lift københavn behandlinger

Lash Lift Tilbud:

Lash Lift - Elleebana / By Bexter

550 kr

Lash Lift inkl. farvning og kur - Elleebana / By Bexter

650 kr

Lash Lift til 2 inkl. farvning og kur - Elleebana

1200 kr

Ønsker du et smukt vippeløft, kan du booke ovenstående behandling. I bliver behandlet en ad gangen, men I kan vente i samme rum og være sammen under behandlingen.

Reverse Lashlift

350 kr

Ved overbehandling af vippeløftet kan vipperne blive ustyrlige og krøllet. I dette omvendte vippeløft retter jeg dine vipper pænt igen. Til sidst plejes dine vipper med en fugtgivende kreatinbehandling

Lash lift vippe behandling

Flotte vipper

Med et Lash lift får du flotte vipper hver dag, ikke nok med at dine vipper fremstår smukke, så får du også vipper der synes længere. 

Så hvis du ønsker at få et naturligt look og mere volumen så er et lash lift den helt rigtige behandling for dig. Kontakt mig allerede i dag for at booke tid til at få ordnet dine øjenvipper, så du slipper for dagligt at skulle tænke på dette. 

Udover at dette er en utroligt nem løsning for at stråle hver eneste dag, så er det også en skånsom behandling i længden da du ikke står og bukker dine øjenvipper dagligt og slider på dem kontinuerligt. 

Lash Lift København tilbud

Hvis du søger efter et godt tilbud på Lash lift i København har jeg lige nu en god deal til dig og din veninde. Hvis i kommer samtidigt får i begge et smukt vippeløft inkl. farvning og kur i vil blive behandlet en af gangen men i kan vente i samme rum, og være sammen under begge behandlinger.

Venindehygge bliver pludseligt wellness og personlig forkælelse og det tager cirka 1 time og 30 minutter fra i ankommer til i er færdige med begge jeres lash lift behandlinger. Prisen på lash lift kan variere en del fra sted til sted, men for at gøre brug af dette lash lift tilbud, er det vigtigt i booker tid til “Lash lift til 2” fra starten.

Hos serenity salon i København bruger vi kun de bedste produkter som sikrer dig et skånsomt lash lift med en lang holdbarhed. 

lash lift københavn serenity salon
Lash lift vippe behandling

Bedste lash lift københavn

Nu findes der ikke nogen officiel titel omkring københavns bedste lash lift, men jeg er sikker på at vi ville løbe med pokalen hvis den eksisterede. Vi bruger kun uddannet personale, med årelang erfaring. Vi bruger kun de bedste produkter til den bedste lash lift. Klinikken er rolig og hyggelige omgivelser, med fokus på at få dig helt ned i gear imens du ligger på vores behagelige briks og modtager den bedste lash lift behandling i København. 

Hvor lang tid holder et Lash lift?

Et lash lift holder typisk op til 6-8 uger hvis det er udført ordentligt og du har behandlet dine vipper efter anvisningerne. 

Hvor lang tid tager et lash lift?

Behandlingen tager cirka 45 min hvor du vil ligge på ryggen på en behagelig briks og slappe af indtil behandlingen er færdig. 

Hvad skal jeg passe på med Lash lift?

For at behandlinger bliver bedst, og holder længst muligt anbefaler jeg at du tager nogle forsigtighedsregler de første 24 timer efter behandlingen.
Hvis du ønsker det bedste resultat af dit lash lift vil jeg derfor anbefale dig at undgå følgende omkring dine vipper det første døgn: 

  • Vand 
  • Damp
  • Sauna
  • Makeup

Hvad koster et lash lift i?

Mine priser ligger fra kun 550-650 kr afhængig af om det er med eller uden farve du ønsker. 

Kunder sagde

Kommentarer og anmeldelser

Jeg har igår været inde hos søde Reetika og fået lavet lashlift & brows laminering. Jeg er ovenud lykkelig …

Karolina Maria Olczak Læs mere »

Karolina Maria Olczak
-

Jeg har fået en meget behagelig og luksuriøs ansigtsbehandling fra Reetika. Hun gør alt, hvad hun kan, for at …

Gabriela Peralta Schurmann Læs mere »

Gabriela Peralta Schurmann
-

Havde min første aftale her og elskede hver eneste del af min oplevelse med Reetika. Hun gjorde et godt …

Sharmila Andy Læs mere »

Sharmila Andy
-

Jeg har altid haft den absolut bedste oplevelse hver gang jeg gik ind! Kosmetologen er mere end fantastisk! Jeg …

Hiba H Læs mere »

Hiba H
-

Elsker dette sted! Jeg kommer altid her for at få lavet mine negle og øjenbryn. En gang om måneden …

Iustina Lambru Læs mere »

Iustina Lambru
-

Ritika har et fantastisk og hyggeligt salonsted med en bred vifte af produkter af høj kvalitet og skønne mærker. …

Nicole Fung Læs mere »

Nicole Fung
-

Jeg har brugt Reetikas behandlinger siden sommeren 2021, og jeg vælger hende kun til mine øjenbrynstrådning. Jeg var helt overrasket …

Irina Dicusara Læs mere »

Irina Dicusara
-

Helt fantastiske vokstjenester! Det bedste jeg har fået…..og jeg har fået lavet mange. Også en rigtig pæn og ren øjenbrynstrådning. …

Jeanne Yasko Læs mere »

Jeanne Yasko
-

Tusind tak for det fantastiske arbejde du gør på dine kunder! Jeg elsker mine øjenbryn, hver gang jeg får …

Sunshine Tiempo-Kroer Læs mere »

Sunshine Tiempo-Kroer
-
Indkøbskurv